ELISABETH KNOPPER

                          

Vastgelopen?

Sta je op een punt in je leven waarop je beseft dat je zo niet verder wil? Zijn er knopen en blokkades ontstaan in jouw leven die je niet alleen kunt ontwarren? Ik bied creatieve begeleiding wanneer jij bent vastgelopen en het verlangen hebt jezelf hieruit je bevrijden.

Wat bied ik?

Ik kijk naar de totaliteit van jou als persoon, je verleden, je heden en je toekomst en bekijk deze vanuit verschillende invalshoeken. In een gesprek waarin ik luister en je vragen stel, komt er een proces op gang waarbinnen ik je steun, inspireer en inzicht geef in de knopen die jij graag wilt ontwarren. Ik bied een veilige en fijne ruimte om je hart te luchten om op zoek te gaan naar de oorzaken van jouw vastlopen. Daarnaast bied ik je plek in mijn atelier om een kunstwerk vorm te geven met materiaal naar keuze. De gesprekken zijn diepgaand, ik breng je naar de kern van jezelf, jouw pijn, jouw verlangen.

Gesprekken:

Alles is bespreekbaar. Ik nodig je uit af te zakken naar jouw diepste pijnen, onzekerheden en angsten en deze lucht en ruimte te geven door ze te delen. Allereerst luister ik oordeelloos naar jouw verhaal en stel ik vragen. Stap voor stap gaan we verkennen welke overtuigingen, trauma’s of situaties in jouw leven jou blokkeren, laten vastlopen of simpelweg niet behulpzaam zijn voor het stromen van jouw energie. Wanneer ik een beeld heb van wie jij was, bent en wordt, ga ik mijn kennis, intuïtie en visie inzetten om jou handvatten aan te reiken die je kunt gebruiken om dichterbij jezelf te komen.

Creatief werk:

Je kunt met materiaal naar keuze werken. Steen, olieverf, potlood, aquarel of hout, alles is mogelijk in het atelier. Je mag klein werken of groot, een serie maken of geconcentreerd werken aan één werk. Het creëren helpt je om jouw levensenergie te laten stromen. Ook al stokt het nog op bepaalde punten in jouw leven, wanneer je creëert werkt dit door in jouw binnenwereld. Het maken van iets kunstzinnigs in combinatie met diepgaande gesprekken kan een stroom in jou opwekken en jou helpen op meerdere vlakken te gaan bewegen in de richting die bij jou past.

Ik ben thuis in de volgende gebieden:

Laag zelfbeeld

Angsten

Niet thuis voelen in de wereld

Moeite met je hooggevoeligheid  

Eenzaamheid

Depressie

Burn-out/bore-out

Vragen rondom spiritualiteit/geloof

Trauma