ELISABETH KNOPPER

                          

Aanbod

In een ontmoeting bied ik mijn volledige aandacht. Hierin inspireer en begeleid ik jou op het gebied van wezenlijke verbinding, intimiteit & trauma- verwerking.
Ik combineer mijn kennis van de Jungiaanse Psychologie ( gestudeerd van 2001-2003 bij Karen Hamaker Zondag) met mijn invoelend vermogen en eigen ervaringen & onderzoek op het gebied van wezenlijk contact, intimiteit en traumaverwerking. In een sessie is er ruimte om je hart te luchten, eerlijk en open te praten en onderzoek te doen naar jouw vragen, blokkades, angsten, verlangens en/of onzekerheid. Ik luister met aandacht, ben in stilte aanwezig of praat hartstochtelijk over onderwerpen die je met mij wilt bespreken.
Ik werk tevens met aandachtige en zachte aanraking ( geïnspireerd op rebalancing ). Door middel van liefdevolle en aandachtige aanraking nodig ik jou uit om te voelen wat je zo lang niet hebt kunnen en durven voelen. Ik help jou bij het in beeld brengen van de traumatische ervaringen die jouw hart doen sluiten en ik begeleid jou in dit intieme en kwetsbare proces van het verwerken van deze gevoelens. Stap voor stap help ik jou de intieme relatie met jouw zelf te herstellen.
Ik bied een veilige ruimte zodat jij al jouw vragen rondom wezenlijk contact en intimiteit op jouw eigen tempo kunt ontdekken. Zie mij als gids op een ontdekkingsreis naar wat intimiteit voor jou betekent.
Alles wat in de sessies besproken en ervaren wordt blijft privé. Ik ga zorgvuldig om met jouw privé gegevens.

Kennismaking

Ik maak graag een kennismakingsontmoeting van  1 uur. In dit gesprek is er tijd en aandacht voor wat je met mij wilt delen, en om van jou te horen waarin je inspiratie, onmoeting en begeleiding zou wensen van mij. In deze ontmoeting kun jij een indruk krijgen van mij als gids in intimiteit, wezenlijk contact en traumaverwerking. En ik krijg een eerste beeld van wie jij bent, waar jij staat en wat jij wilt. Belangrijk is natuurlijk dat je jezelf vertrouwd en op je gemak voelt bij mij, om te kunnen beslissen of je verdere sessies aan wilt gaan.

Contact

Voor een kennismakingsgesprek van één uur kan je mij een email sturen op onderstaand emailadres:

Ik werk op verschillende locaties in en rondom Zutphen. De Tulp in Vierakker, IJsselweg 12789. Aqaumareyn,///.. Bennewitz..ndjd

elisabethsophie@soverin.nl

Tarief

Kosten: 120 euro per uur inclusief BTW
Kennismakingsgesprek: 65 euro inclusief BTW